Locatie 2018

Dit jaar zal de Midzomerviering plaatsvinden op de Naoberhoeve. Dit is een biologisch-dynamische zorgboerderij, met melkvee, tuinderij en akkerbouw. Er zijn drie gezinnen die samen op het erf wonen en werken, vanuit het besef van verbondenheid tussen mensen, dieren en aarde. Het ritme van de natuur bepaald de bezigheden. De kringloop binnen het bedrijf is erop gericht om gezond voedsel voor mens en dier te produceren zonder aantasting van de leefomgeving en met behoud van de vruchtbaarheid van de bodem.

De Naoberhoeve ligt te midden van de prachtige bossen, weides en heidevelden van Drenthe. Voor de midzomerviering kunnen wij op een van de lege koeienweides kamperen. De schuur, de hooizolder en de overdekte koeienstal zullen gebruikt worden voor werkgroepen, lezingen en eten mocht het weer het niet toestaan om het buiten te doen. Er is een kampvuur-plek en een groot bos direct naast het terrein.

Bron en meer informatie: zie de website van de Naoberhoeve.

Adres: Pesserweg 4, 7932 PC Echten, Drenthe.

Routebeschrijving

Het is het handigst als je met de auto kunt komen, of zelf, of misschien kun je met iemand meerijden. Mocht dit niet lukken dan kun je met het openbaar vervoer komen.

Neem de trein naar station Hoogeveen (er gaat een sprinter vanaf station Zwolle). Dan kun je of een ov-fiets nemen vanaf Station Hoogeveen en naar de Naoberhoeve fietsen. Er wordt ook een busje geregeld waarmee je opgehaald kunt worden van het station.

Precieze informatie hierover volgt als je je aanmeldt.